Een veranda, blokhut of priëel op maat?

Dat is lekker thuiskomen

Prijs aanvragen

Breng meer tijd door in uw tuin!

Dat is lekker thuiskomen

Prijs aanvragen

Kliko ombouw. Vraag vrijblijvende offerte aan.

Prijs aanvragen

Breng meer tijd door in uw tuin!

Dat is lekker thuiskomen

Prijs aanvragen

Diensten

De laatste jaren wordt de tuin steeds meer een verlengstuk van de huiskamer. Wilt u ook een plek waar u lekker thuis, maar toch buiten, tot rust kunt komen? Dan is een veranda of een priëel in ons klimaat onmisbaar. Aannemerij van Praag helpt u graag. We hebben jarenlange ervaring in de tuinhoutwereld. Wij leveren 'Maatwerk in Hout'. Ook thuiswerken is enorm in opkomst. Wat dacht u van een kantoor in eigen tuin? Een tuinhuis of blokhut is dan dé ideale oplossing. Ook voor bijkomende werken als isolatie elektra en schilderwerk die bij dit soort projecten vaak nodig zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met diverse blokhutproducenten leveren wij uw blokhutten en garages tot 10 meter breed en wel 30 meter diep. Voordat we een vrijblijvende offerte aanbieden, komen wij graagzelf terplekke uw situatie inmeten.

Aannemerij van Praag

Draailier 141
3766 ES Soest
06 - 10 03 85 38
info@aannemerijvanpraag.nl

Priëel & Veranda

Een priëel of veranda geeft u de mogelijkheid om behaaglijk buiten te leven. Wij leveren en monteren binnen ieders budget.

Blokhut & Tuinhuis

Een blokhut of tuinhuis biedt u extra bergruimte, hobby of werkruimte. Tegelijkertijd straalt het luxe en exclusiviteit uit.